Despre Mine

Sunt psiholog cu drept de practică independentă în psihoterapie, activitate pe care o desfăşor din 2010. Practic psihoterapie individuală și terapie de familie. Lucrez cu toate categoriile de vârstă (copii, adolescenți, adulți și vârstnici), am încredere în potenţialul uman de a depăşi stările nedorite şi consider că procesul de dezvoltare al omului este unul continuu, care se desfăşoară de-a lungul întregii vieţi.

Trăim într-o lume copleşită de etichete sociale şi de reguli despre cum ar trebui să stea lucrurile, dar mai important decât a ne considera normali sau anormali este a fi în acord cu noi înşine. Aspecte pe care pun accent în psihoterapie sunt schimbarea si autocunoaşterea. De schimbat, ne schimbăm oricum, nimic nu rămâne la fel, de unde şi renumitul dicton „panta rei” („totul curge”) al filozofului grec antic Heraclit, care se referea la faptul că totul se transformă. Important este ca schimbările care se petrec să fie în acord cu ceea ce simţim, gândim şi facem. Iar autocunoașterea, dobândită prin explorarea preocupărilor interioare şi/sau relaţionale, ne ajută să realizăm schimbările de care avem nevoie, astfel încât să ne trăim vieţile într-un mod autentic.

Sunt membru al Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană şi psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi Federația Română de Psihoterapie. Pentru câteva informaţii despre psihoterapia pe care o practic, poţi citi în continuare pe acest site.