Despre Mine

Sunt psiholog, absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București (promoția 2007, specializarea Psihologie Clinică), cu formare profesională și drept de practică independentă în psihoterapie, activitate pe care o desfășor din 2010. Practic atât psihoterapie individuală, cât și terapie de familie și lucrez cu persoane aparținând tuturor categoriilor de vârstă (copii, adolescenți, adulți și vârstnici).

Aspecte pe care pun accent în practica terapeutică sunt schimbarea și onestitatea față de propria ființă. Cum schimbarea este oricum inevitabilă de-a lungul vieții, este important ca schimbările care se petrec să fie în acord cu ceea ce gândim, simțim și facem. Iar onestitatea față de propria ființă ne ajută să realizăm schimbările de care avem nevoie astfel încât să ne trăim viețile într-un mod autentic.

Mihai Pascaru - Psihoterapeut

Sunt membru al Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană, afiliat Federaţiei Române de Psihoterapie şi psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România (cod 09757), din 2010.