Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate („Politică”) descrie modul în care informațiile de identificare personală („Informații personale”) pe care le puteți furniza pe site-ul web mihaipascaru.ro („Site-ul web” sau „Serviciul”) și oricare dintre produsele și serviciile sale conexe (în mod colectiv , „Servicii”) este colectat, protejat și utilizat. De asemenea, descrie opțiunile disponibile cu privire la utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră personale și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații. Această politică este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „al dumneavoastră”) și operatorul acestui site web („Operator”, „noi”, „noi” sau „nostru”). Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați termenii acestui acord. Această politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau nu le controlăm sau persoanelor pe care nu le angajăm sau nu le gestionăm.

Colectarea automată a informațiilor

Când deschideți site-ul web, serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care le trimite browserul dumneavoastră. Aceste date pot include informații precum adresa IP a dispozitivului dvs., tipul și versiunea browserului, tipul și versiunea sistemului de operare, preferințele de limbă sau pagina web pe care o vizitați înainte de a ajunge pe site-ul și serviciile, paginile site-ului și serviciile pe care le vizitați, timpul petrecut pe acele pagini, informațiile pe care le căutați pe site, orele și datele de acces și alte statistici.

Informațiile colectate automat sunt folosite doar pentru a identifica potențiale cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice privind utilizarea și traficul Site-ului și Serviciilor. Aceste informații statistice nu sunt altfel agregate în așa fel încât să identifice un anumit utilizator al sistemului.

Colectarea de informații personale

Puteți accesa și utiliza site-ul web și serviciile fără a ne spune cine sunteți sau a dezvălui orice informații prin care cineva ar putea să vă identifice ca o persoană specifică, identificabilă. Dacă, totuși, doriți să utilizați unele dintre funcțiile de pe site, vi se poate cere să furnizați anumite informații personale (de exemplu, numele și adresa dvs. de e-mail). Primim și stocăm orice informații pe care ni le furnizați cu bună știință atunci când completați orice formular online de pe site. Atunci când este necesar, aceste informații pot include următoarele:

Detalii personale precum numele, țara de reședință etc.

Informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, adresa etc.

Puteți alege să nu ne furnizați informațiile dumneavoastră personale, dar este posibil să nu puteți profita de unele dintre funcțiile de pe site. Utilizatorii care nu sunt siguri despre ce informații sunt obligatorii sunt bineveniți să ne contacteze.

Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

Pentru a vă pune la dispoziție site-ul web și serviciile sau pentru a îndeplini o obligație legală, trebuie să colectăm și să folosim anumite informații personale. Dacă nu furnizați informațiile pe care le solicităm, este posibil să nu vă putem oferi produsele sau serviciile solicitate. Unele dintre informațiile pe care le colectăm sunt direct de la dvs. prin intermediul site-ului web și al serviciilor. Cu toate acestea, este posibil să colectăm și informații personale despre dvs. din alte surse. Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. poate fi utilizată în următoarele scopuri:

  • Creareai și gestionarea de conturi de utilizator
  • Trimiterea de iinformații administrative
  • Răspunderea la întrebări și oferirea de asistență
  • Solicitarea de feedback de la utilizatori
  • Îmbunătățirea experienței utilizatorului
  • Aplicarea dei termenii și condiții și politici
  • Protejarea de abuzuri și de utilizatorii rău intenționați
  • Rularea și operarea site-uuil și serviciilor

Prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale depinde de modul în care interacționați cu site-ul web și serviciile, unde vă aflați în lume și dacă se aplică una dintre următoarele:

(i) v-ați dat consimțământul pentru unul sau mai multe scopuri specifice; acest lucru, cu toate acestea, nu se aplică, ori de câte ori prelucrarea informațiilor cu caracter personal este supusă Legii privind confidențialitatea consumatorilor din California sau legii europene privind protecția datelor;

 (ii) furnizarea de informații este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dumneavoastră și/sau pentru orice obligații precontractuale ale acestuia;

 (iii) prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care sunteți supus;

(iv) prelucrarea este legată de o sarcină care este efectuată în interes public sau în exercitarea autorității oficiale care ne este învestită;

(v) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de un terț.

Rețineți că, în conformitate cu unele legislații, ni se poate permite să procesăm informații până când vă opuneți unei astfel de procesări (prin renunțare), fără a fi necesar să ne bazăm pe consimțământ sau pe oricare dintre următoarele baze legale de mai jos. În orice caz, vom fi bucuroși să clarificăm temeiul juridic specific care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea de informații cu caracter personal este o cerință statutară sau contractuală sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract.

Dezvaluire de informatii

În funcție de Serviciile solicitate sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat, este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu consimțământul dvs. terților noștri de încredere care lucrează cu noi, orice alte afiliate și filiale pe care ne bazăm pentru a ajuta la funcționarea site-ului web și a serviciilor disponibile pentru dvs. Nu împărtășim informații personale cu terțe părți neafiliate. Acești furnizori de servicii nu sunt autorizați să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dumneavoastră decât dacă este necesar pentru a presta servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerințele legale. Putem împărtăși informațiile dumneavoastră personale în aceste scopuri numai cu terțe părți ale căror politici de confidențialitate sunt în concordanță cu ale noastre sau care sunt de acord să respecte politicile noastre cu privire la informațiile personale. Acești terți li se oferă informații personale de care au nevoie doar pentru a-și îndeplini funcțiile desemnate și nu îi autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie informații personale pentru propriile lor scopuri de marketing sau în alte scopuri.

Vom dezvălui orice Informație cu caracter personal pe care le colectăm, le folosim sau le primim dacă este necesar sau permis de lege, cum ar fi pentru a ne conforma cu o citație sau un proces legal similar și atunci când credem cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, vă vom proteja siguranța sau siguranța altora, investigați frauda sau răspundeți la o solicitare guvernamentală.

Reținerea informațiilor

Vom păstra și folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada necesară pentru a ne conforma obligațiilor legale, a rezolva litigiile și a pune în aplicare acordurile noastre, cu excepția cazului în care legea cere sau permite o perioadă mai lungă de păstrare. Putem folosi orice date agregate derivate din sau care încorporează Informațiile dumneavoastră personale după ce le actualizați sau le ștergeți, dar nu într-un mod care să vă identifice personal. Odată ce perioada de păstrare expiră, informațiile personale vor fi șterse. Prin urmare, dreptul de acces, dreptul la ștergere, dreptul la rectificare și dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi aplicate după expirarea perioadei de păstrare.

Transferul de informații

În funcție de locația dvs., transferurile de date pot implica transferul și stocarea informațiilor dvs. într-o altă țară decât a dvs. Aveți dreptul să aflați despre temeiul legal al transferurilor de informații către o țară din afara Uniunii Europene sau către orice organizație internațională guvernată de dreptul internațional public sau înființată de două sau mai multe țări, cum ar fi ONU, și despre măsurile de securitate luate de noi pentru a vă proteja informațiile. Dacă are loc un astfel de transfer, puteți afla mai multe verificând secțiunile relevante ale acestei Politici sau întrebați-ne folosind informațiile furnizate în secțiunea de contact.

Drepturile utilizatorilor

Puteți exercita anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră prelucrate de noi. În special, aveți dreptul de a face următoarele:

(i) aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în cazul în care v-ați dat anterior consimțământul pentru prelucrarea informațiilor dumneavoastră;

(ii) aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră dacă prelucrarea este efectuată pe un alt temei legal decât consimțământul;

(iii) aveți dreptul de a afla dacă informațiile sunt prelucrate de noi, de a obține dezvăluiri cu privire la anumite aspecte ale prelucrării și de a obține o copie a informațiilor în curs de prelucrare;

(iv) aveți dreptul de a verifica acuratețea informațiilor dumneavoastră și de a cere actualizarea sau corectarea acestora;

(v) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, de a restricționa prelucrarea informațiilor dumneavoastră, caz în care, nu vom procesa informațiile dumneavoastră în niciun alt scop decât stocarea acestora;

(vi) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, de a obține ștergerea Informațiilor dumneavoastră personale de la noi;

(vii) aveți dreptul de a primi informațiile dvs. într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină și, dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, de a le transmite unui alt operator fără nicio piedică.

Această prevedere este aplicabilă cu condiția ca informațiile dumneavoastră să fie prelucrate prin mijloace automate și ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dumneavoastră, pe un contract din care faceți parte sau pe obligații precontractuale ale acestuia.

Dreptul de a vă opune prelucrării

În cazul în care informațiile cu caracter personal sunt prelucrate în interes public, în exercitarea unei autorități oficiale care ne este învestită sau în scopurile intereselor legitime urmărite de noi, vă puteți opune unei astfel de prelucrări furnizând un motiv legat de situația dumneavoastră particulară pentru a justifica obiecţie.

Drepturile de protecție a datelor conform GDPR

Dacă sunteți rezident al Spațiului Economic European (SEE), aveți anumite drepturi de protecție a datelor, iar Operatorul își propune să ia măsuri rezonabile pentru a vă permite să corectați, să modificați, să ștergeți sau să limitați utilizarea Informațiilor dumneavoastră cu caracter personal. Dacă doriți să fiți informat ce informații personale deținem despre dvs. și dacă doriți ca acestea să fie eliminate din sistemele noastre, vă rugăm să ne contactați. În anumite circumstanțe, aveți următoarele drepturi de protecție a datelor:

Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile dumneavoastră personale pe care le stocăm și aveți posibilitatea de a accesa informațiile dumneavoastră personale.

Aveți dreptul de a solicita să corectăm orice Informații personale pe care le considerați incorecte. De asemenea, aveți dreptul de a ne solicita să completăm Informațiile personale pe care le considerați incomplete.

Aveți dreptul de a solicita ștergerea informațiilor dumneavoastră personale în anumite condiții ale acestei Politici.

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către noi a informațiilor dumneavoastră personale.

Aveți dreptul de a solicita restricții privind prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale. Când restricționați prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale, le putem stoca, dar nu le vom procesa în continuare.

Aveți dreptul de a primi o copie a informațiilor pe care le avem despre dvs. într-un format structurat, care poate fi citit de mașină și utilizat în mod obișnuit.

De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment în care Operatorul s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă prelucra Informațiile personale.

Aveți dreptul de a depune o plângere la o Autoritate pentru Protecția Datelor cu privire la colectarea și utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră personale. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați autoritatea locală de protecție a datelor din Spațiul Economic European (SEE).

Cum să exercite aceste drepturi

Orice solicitare de exercitare a drepturilor dumneavoastră poate fi îndreptată către Operator prin datele de contact furnizate în acest document. Vă rugăm să rețineți că este posibil să vă cerem să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări. Solicitarea dumneavoastră trebuie să furnizeze suficiente informații care să ne permită să verificăm că sunteți persoana care pretindeți că sunteți sau că sunteți reprezentantul autorizat al acestei persoane. Trebuie să includeți suficiente detalii pentru a ne permite să înțelegem corect solicitarea și să răspundem la aceasta. Nu putem răspunde solicitării dumneavoastră sau vă oferim informații personale decât dacă vă verificăm mai întâi identitatea sau autoritatea de a face o astfel de solicitare și confirmăm că informațiile personale se referă la dumneavoastră.

Intimitatea copiilor

Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu trimiteți informații personale prin intermediul site-ului web și al serviciilor. Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze utilizarea internetului copiilor lor și să contribuie la aplicarea acestei Politici, instruindu-le copiilor lor să nu furnizeze niciodată informații personale prin intermediul site-ului și al serviciilor fără permisiunea lor. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat informații personale prin intermediul site-ului și serviciilor, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a fi de acord cu prelucrarea Informațiilor dumneavoastră personale în țara dumneavoastră (în unele țări este posibil să permitem părintelui sau tutorelui dumneavoastră să facă acest lucru în numele dumneavoastră).

Cookie-uri

Site-ul web și serviciile folosesc „cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența online. Un cookie este un fișier text care este plasat pe hard disk de către un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau pentru a furniza viruși pe computerul dumneavoastră. Cookie-urile vă sunt atribuite în mod unic și pot fi citite numai de un server web din domeniul care v-a emis cookie-ul.

Putem folosi cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații în scopuri statistice pentru a opera site-ul web și serviciile. Aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza cookie-urile. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-uri, dar, de obicei, puteți modifica setările browserului pentru a refuza cookie-urile, dacă preferați. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri și despre cum să le gestionați, vizitați internetcookies.org

Nu urmăriți semnalele

Unele browsere încorporează o funcție Do Not Track care semnalează site-urilor web pe care le vizitați că nu doriți ca activitatea dvs. online să fie urmărită. Urmărirea nu este același lucru cu utilizarea sau colectarea de informații în legătură cu un site web. În aceste scopuri, urmărirea se referă la colectarea de informații de identificare personală de la consumatorii care utilizează sau vizitează un site web sau un serviciu online pe măsură ce se deplasează pe diferite site-uri web de-a lungul timpului. Modul în care browserele comunică semnalul Nu urmăriți nu este încă uniform. Ca urmare, site-ul web și serviciile nu sunt încă configurate pentru a interpreta sau a răspunde la semnalele de Nu urmărire comunicate de browserul dumneavoastră. Chiar și așa, așa cum este descris mai detaliat în această Politică, limităm utilizarea și colectarea informațiilor dumneavoastră personale.

Marketing prin e-mail

Oferim buletine informative electronice la care vă puteți abona în mod voluntar în orice moment. Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea adresei dvs. de e-mail și nu vom dezvălui adresa dvs. de e-mail către terți, cu excepția cazurilor permise în secțiunea de utilizare și prelucrare a informațiilor sau în scopul utilizării unui furnizor terț pentru a trimite astfel de e-mailuri. Vom păstra informațiile trimise prin e-mail în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

În conformitate cu Legea CAN-SPAM, toate e-mailurile trimise de la noi vor indica în mod clar cine este e-mailul și vor oferi informații clare despre cum să contactați expeditorul. Puteți alege să nu mai primiți buletinele noastre informative sau e-mailuri de marketing, urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste e-mailuri sau contactându-ne.

Link-uri către alte resurse

Site-ul web și serviciile conțin link-uri către alte resurse care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor alte resurse sau ale terților. Vă încurajăm să fiți conștienți atunci când părăsiți site-ul web și serviciile și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărei resurse care pot colecta informații personale.

Securitatea informațiilor

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe serverele computerelor într-un mediu controlat, securizat, protejat împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Menținem garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile într-un efort de a ne proteja împotriva accesului, utilizării, modificării și dezvăluirii neautorizate a informațiilor cu caracter personal aflate sub controlul și custodia sa. Cu toate acestea, nu poate fi garantată nicio transmisie de date prin internet sau rețea fără fir. Prin urmare, în timp ce ne străduim să vă protejăm informațiile personale, recunoașteți că (i) există limitări de securitate și confidențialitate ale Internetului care sunt în afara controlului nostru; (ii) securitatea, integritatea și confidențialitatea oricărei și tuturor informațiilor și datelor schimbate între dvs. și site-ul web și serviciile nu pot fi garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau modificate în tranzit de către o terță parte, în ciuda eforturilor depuse

Încălcarea datelor

În cazul în care aflăm că securitatea site-ului web și a serviciilor a fost compromisă sau informațiile personale ale utilizatorilor au fost dezvăluite unor terți neafiliați ca urmare a activității externe, inclusiv, dar fără a se limita la, atacuri de securitate sau fraudă, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri rezonabile adecvate, inclusiv, dar fără a se limita la, investigarea și raportarea, precum și notificarea și cooperarea cu autoritățile de aplicare a legii. În cazul unei încălcări a datelor, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate dacă considerăm că există un risc rezonabil de vătămare a utilizatorului ca urmare a încălcării sau dacă notificarea este altfel impusă de lege. Când o facem, vom publica o notificare pe site.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică sau termenii săi referitori la site-ul web și serviciile din când în când, la discreția noastră și vă vom anunța cu privire la orice modificări semnificative ale modului în care tratăm informațiile personale. Când o vom face, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. De asemenea, vă putem notifica în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin informațiile de contact pe care le-ați furnizat. Orice versiune actualizată a acestei Politici va intra în vigoare imediat după publicarea Politicii revizuite, dacă nu se specifică altfel. Utilizarea în continuare a site-ului web și a serviciilor după data intrării în vigoare a politicii revizuite (sau orice alt act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dumneavoastră pentru aceste modificări. Cu toate acestea, fără consimțământul dumneavoastră, nu vom folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal într-un mod semnificativ diferit de ceea ce a fost declarat în momentul în care au fost colectate informațiile dumneavoastră personale. Politica a fost creată cu WebsitePolicies.

Acceptarea acestei politici

Confirmați că ați citit această Politică și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, sunteți de acord să fiți legat de această politică. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei Politici, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați site-ul web și serviciile.

Contact

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această politică sau doriți să ne contactați în legătură cu orice problemă legată de drepturile individuale și informațiile dumneavoastră personale, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact